KYLLINGEFRIKADELLER MED SPINAT
Ingredienser
- 400 g hakket kyllingekød
- 200 g fint hakket spinat, frisk eller frossen
- 1 stk løg
- 1 stk æg
- 1½ dl mælk
- 2 spsk rasp
- 2 spsk havregryn
- 1 tsk groft salt
- frisk kværnet peber
- olie og/eller smør til stegning
Sådan gør du
- Pil løgnene og hak dem fint.
- Rør kyllingekødet sammen med salt.
- Hvis spinaten er frisk: skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Hak den derefter groft.Hvis spinaten er frossen: Spinaten optøes og drænes for vand.
- Tilsæt løg, mælk, æg, spinat, rasp og havregryn. Rør det hele sammen til en fars.
- Lad farsen hvile på køl i mindst 30 minutter.
- Gennemsteg frikadellerne på en pande med smør, olie eller en kombination af smør og olie.