Grøntsagstærte

GRØNTSAGSTÆRTE i Sensestil

Ingredienser

Til 4 personer

  • Tærtedej, gerne fuldkorn
  • 200 g hytteost
  • 4 stk æg
  • 1 stk finthakket løg
  • 300-600 g grøntsager (valgfrit hvilke grøntsager man vælger)
  • salt og peber
  • 100 g cheddar ost, min. 18%

Sådan gør du

  • Skær løg og grøntsager fint
  • Svits løg og evt. grove grøntsager (kål, porre o.lign.) på panden.
  • Fordel tærtedejen i tærteformen
  • Rør æg og hytteost godt sammen. Bland æggemassen med grøntsagerne og tilsæt salt og peber.
  • Fordel æggemassen i tærtebunden.
  • Drys med cheddar ost og bag tærten ca. 30 min. i ovnen til tærten er gylden.
  • TIPS: Hvis det skal være nemt og hurtigt, så har de i mange supermarkeder blandede grøntsager, som er vasket og snittet. Lige til at komme i tærten.