Alle de øverste ingredienser hakkes eller blendes grundigt til en fin pasta.Hvis du ønsker at tilsætte nogle af ekstra ingredienserne, tilsættes de alle sammen inden pastaen blendes. Pastaen varmes op i en gryde under omrøring. Lad det koge stille og roligt i 7-10 min. under omrøring.
Hæld pastaen i et skoldet syltetøjsglas og sæt det i køleskab efter afkøling. Pastaen kan holde ca. 1 uge i køleskab. Spis 2 tsk. eller mere dagligt.
Når du laver Golden Milk opløses 2 tsk. Golden Milk pasta i 1 1/2 kop varm mandel- eller kokosmælk. Tilsæt evt. 1 tsk Manuka honning.
Men du kan også bruge din pasta i andre madvarer og drikke. Kun fantasien - og smagsløgene - sætter grænser. Pastaen kan røres i dressing, krydre aftensmaden, røres i yoghurt, en smoothie eller tages som et shot.
OBS! Gurkemeje farver kraftigt, så vær opmærksom på dette, når du tilbereder pastaen. Men skulle uheldet være ude kan gurkemeje fjernes med olie.
Hvis du tænker, at det med at lave denne pasta er lidt for uoverskueligt i en hektisk hverdag. Så kan du købe Økologisk Golden Milk pulver i de fleste helsekostbutikker.