Blomkålspizza

BLOMKÅLSPIZZA

Ingredienser

  • 1 stk blomkålshoved (ca. 550 g)
  • 3 stk æg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk havsalt
  • ½ tsk tsk friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Riv blomkålen med et rivejern, en stavblender eller i en foodprocessor.
  • Bland blomkål, æg, hvidløg, salt og peber godt i en skål
  • Fordel blomkålsmassen ud på en bageplade med bagepapir (der er nok til cirka en stor bageplade) og forbag blomkålsbunden i midten af ovnen på 200 grader varmluft i ca. 30 minutter
  • Tag bunden ud af ovnen og tilsæt de ingredienser som du bedst kan lide. F.eks. tomatsauce, skinke og ost.
  • Bag derefter pizzaen færdig i ovnen på 225 grader i ca. 10 minutter eller til osten f.eks. har fået farve
  • Nogle ingredienser kan med fordel tilsættes når pizzaen er bagt helt færdigt. F.eks. friske tomater, rucola, bresaola og friske tomater