KARTOFFELSALAT MED JORDBÆR OG EDAMAMEBØNNER
Ingredienser
1 Person
- 1 håndfuld kartofler
- 1 håndfuld friske spinatblade eller blandet salat
- 1 håndfuld edamamebønner
- 1 håndfuld friske jordbær
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk hvid balsamico eller citronsaft
- ½ tsk sennep
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog kartoflerne til de er møre. Lad dem køle af og skær dem derefter i halve eller mindre stykker.
- Skyl de friske spinatblade og dyp dem tørre.
- Skyl jordbærrene og skær dem i halve
- Hæld kogende vand over de frosne edamamebønner og lad dem stå et par minutter. Si vandet fra.
- Dressing: Rør olivenolie, hvid balsamico og sennep godt sammen. Smag til med salt og peber.
- Fordel spinat, kartofler, edamamebønner og jordbær på en tallerken eller i en skål og hæld dressingen over.Så er salaten klar til servering.