QUINOASALAT MED JORDBÆR, SPINAT, ÆRTER OG FETA
Ingredienser
1 Person
- 1 håndfuld spinat
- 1 håndfuld ærter, friske eller frosne
- 1 håndfuld quinoa
- 1 håndfuld jordbær
- 1-2 spsk feta
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk hvid balsamico
- ½ tsk dijon sennep
- salt og peberSkyl og kog quinoa'en efter opskriften på pakken (ca. 20 min)
Sådan gør du
- Skyl og kog quinoa'en efter opskriften på pakken (ca. 20 min)
- Skyl spinatbladene og dyp dem tørre.
- Skyl jordbærrene og skær dem i halve eller mindre stykker.
- Friske ærter: bælg demFrosne ærter: Læg dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå et par minutter og hæld vandet fra.
- Dressing: Rør olivenolie, balsamico og sennep godt sammen. Smag til med salt og peber
- Læg alle ingredienser på en tallerken eller i en skål. Hæld dressingen over og pynt med feta
- Spis salaten alene eller som tilbehør til f.eks. kyllingefilet