QUINOASALAT MED JORDBÆR, SPINAT, ÆRTER OG FETA

Ingredienser

1 Person

  • 1 håndfuld spinat
  • 1 håndfuld ærter, friske eller frosne
  • 1 håndfuld quinoa
  • 1 håndfuld jordbær
  • 1-2 spsk feta

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvid balsamico
  • ½ tsk dijon sennep
  • salt og peberSkyl og kog quinoa'en efter opskriften på pakken (ca. 20 min)

Sådan gør du

  • Skyl og kog quinoa'en efter opskriften på pakken (ca. 20 min)
  • Skyl spinatbladene og dyp dem tørre.
  • Skyl jordbærrene og skær dem i halve eller mindre stykker.
  • Friske ærter: bælg dem
    Frosne ærter: Læg dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå et par minutter og hæld vandet fra.
  • Dressing:
    Rør olivenolie, balsamico og sennep godt sammen. Smag til med salt og peber
  • Læg alle ingredienser på en tallerken eller i en skål. Hæld dressingen over og pynt med feta
  • Spis salaten alene eller som tilbehør til f.eks. kyllingefilet